Trouble with personal pic "avatar"

andrew's picture

It deletes the old one okay, but when I try and upload a new one it puts the old one back up. Any ideas?

before comments
chas_stevenson's picture

Andrew,

When you upload your avatar the system places it in a file directory and renames the file to the same name as the old file was renamed to. When you load the page again your browser is given the same file name so it does not download the file again rather it gets the copy in the browser cache. You must use the Refresh button or icon to reload the new image. I suspect the new file did upload just fine and your browser was pulling the cache copy for display so you saw the old image. Try to upload the file again and the refresh your browser.

Chas S.
V is for Voltage
Admin

andrew's picture

Doh!

okay now it works. Thanks.

---
Pic taken from http://www.electricmotorbike.org/
Anyone got one they might want to sell?

[url=/forum-topic/motorcycles-and-large-scooters/587-my-kz750-electric-motorcycle-project]KZ750 Motorcycle Conversion[/url]
[url=/forum-topic/motorcycles-and-large-scooters/588-fixing-my-chinese-scooter]900 watt scooter[/url]
Pic from http://www.electri

Stleride's picture

`Andrew,
I've been aware of the problem for more than a month, what I have done that works, is to remove the old image and wait a day and upload the new image.

Stleride
Moderator Team Captain

Moderators are community volunteers who help keep V is for Voltage Forums running smoothly, and provide forum support.

`

Stleride
Moderator Team Captain

Moderators are members of our very dedicated community volunteer <a href="http://visforvoltage.net/page/106-our-community-volunteers">V Team</a> who help keep our <a href="http://visforvoltage.net/page/251-poli


Who's online

There are currently 0 users online.

Who's new

  • Nickel
  • Florix
  • gray62
  • gregorbrown
  • jimtmcdaniels

Support V is for Voltage