EVT 168 Turn signals don't flash

4 posts / 0 new
Last post
garwol
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Joined: Tuesday, November 2, 2010 - 03:51
Points: 4
EVT 168 Turn signals don't flash

They light up when I use the indicator but they do not flash on and off, nor do I get the clicking sound I am used to when the signals flash. EVT, of course, does not respond to my query. Anyone out there have an idea for me to try?
Thanks
Stan

Johnny J
Johnny J's picture
Offline
Last seen: 2 months 2 weeks ago
Joined: Tuesday, July 8, 2008 - 17:02
Points: 377
Re: EVT 168 Turn signals don't flash

It seems like your flasher relay is broken, if I remember right you should be able to replace it with any 2-pole 12V flasher relay.

garwol
Offline
Last seen: 9 years 1 month ago
Joined: Tuesday, November 2, 2010 - 03:51
Points: 4
Re: EVT 168 Turn signals don't flash

Thanks. I'll give it a try.
Stan

lovinart
Offline
Last seen: 8 years 6 months ago
Joined: Monday, May 9, 2011 - 11:48
Points: 13
Re: EVT 168 Turn signals don't flash

Are you sure both the front and back lights are on? If one of them is burned out then it won't flash, will just stay on. they're super easy to replace, bulb available at any autoparts store. just push in the bulb and twist clockwise and it pops out. good luck!

2008 EVT 4000e named "ElectRed"

Log in or register to post comments


Who's online

There are currently 0 users online.

Who's new

  • tom7090
  • callinadword01
  • CYBRTRKR
  • ericaturner
  • 2008VectrixForSale

Customize This