xb700li brand new, left tail lights not working

3 posts / 0 new
Last post
ninelime
Offline
Last seen: 2 years 2 weeks ago
Joined: Sunday, September 19, 2010 - 21:16
Points: 35
xb700li brand new, left tail lights not working

This is a great disappointment. Everything on the scooter works great besides the left tail light, which includes the break, running, and blinker lights, they don't light up at all.

Where is the first place you'd check the connections for the lights? Has anyone else had this problem? Is there a fuse for these lights?

I have a meter and I can buy new bulbs but I'd rather check the connection first before tearing it apart!

Thanks!

mf70
Offline
Last seen: 7 months 4 weeks ago
Joined: Friday, December 1, 2006 - 09:01
Points: 712
Re: xb700li brand new, left tail lights not working

On the XB600, I would take the seat bucket out (four machine screws). Access to the tail light wiring is pretty good from there. I would also remove the tail light lens and verify that there was no power to the socket.

UniProX
Offline
Last seen: 7 years 10 months ago
Joined: Tuesday, January 20, 2009 - 18:03
Points: 24
Re: xb700li brand new, left tail lights not working

Extreme is still putting out shabby work i see i doubt that will ever change now its up to you to fix your brand new scooter, good job Extreme. xP

Log in or register to post comments


Who's online

There are currently 0 users online.

Who's new

  • manish_sharma
  • danieldevote
  • mcbooya
  • Grace
  • aspituken

Customize This